Como novidade, este curso, convocáronse as Iª Xornadas Gastronómicas, abertas á participación de todas aquelas persoas atrevidas cos fogóns, agora que está tan de moda a "Nova Cociña". Hai que dicir que foi un éxito, animou ás mañás e foi un exquisito xeito de dar enerxía neste final de trimestre. Destaca a masiva participación feminina, pero esperamos que para novas convocatorias "eles" se atrevan e sigan o bo exemplo de Fernando, quen presentou unha receita ben rica.
Iº CONCURSO GASTRONÓMICO
“MESTRE DA COCIÑA”
CULLER DOCE
CHUPAS AFRODISIACOS. Flori.
TRADICIÓN. Flori.
PEDRAS DULCES. Celia.
ESENCIA DE TRUFAS. Loli.
NEGRIÑOS. Begoña
Conserxería.
CAPRICHOS. Paula E.Física.
BISCOITO BRANCO NEGRO. María José Matemáticas.
CULLER SALGADA
“PIONONO”. Chefa.
PAN DE QUEIXO. Susana.
PEDRAS SALGADAS. María
José Matemáticas.
TORTILLA DE PRIMAVERA. María
José Cafetaría.
PEDRAS RUBIAS. Fernando.
*Por orde de
votación:
1º Premio Culler Doce: Chupas Afrodisiacos. |
1º Premio Culler Salgada: Pionono. |
2º Premio Culler Salgada: Pan de Queixo. |
IES. Pedras Rubias.
Salceda de Caselas, Marzo 2014
No hay comentarios:
Publicar un comentario